Over de homeopathie opleiding

Aanmelden

Ben jij klaar voor de nieuwe uitdaging? Meld je dan aan voor de e-learning opleiding homeopathie. Het grote voordeel van e-learning is dat je op ieder gewenst moment kunt starten! Nadat we je aanmelding ontvangen hebben zullen we binnen enkele dagen contact met je opnemen.

Mocht je nog vragen hebben, dan kun je contact opnemen via info@homeopathieacademie.nl.

Aanmeldformulier

  manvrouw

  Geef aan voor welke richting je je aan wilt melden.

  HumaanVeterinairVerloskundeCombi humaan-veterinair

  Geef aan in hoeveel termijnen je het collegegeld wilt betalen

  1 termijn2 termijnen4 termijnen

  Wat is je hoogst genoten opleiding?Middelbare school (VMBO, HAVO, VWO etc)Middelbaar Beroeps Onderwijs (MBO)Hoger Beroeps Onderwijs (HBO)Wetenschappelijk Onderwijs (Universitair)Anders / Wil ik niet zeggen

  Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden van de Homeopathie Academie Nederland

  Persoonlijk & eigen tempo

  Je bepaalt je eigen tempo en specialisaties en kiest zelf naar wens de verdiepingsopdrachten. Daardoor is de opleiding helemaal toegespitst op jouw leerbehoefte.

  Inspirerend & compleet

  Het lesmateriaal wordt ondersteund met praktische casuïstiek, inspirerende video's, interessante opdrachten en praktische cases. Het aanvullende verdiepingsmateriaal maakt de opleiding verder compleet.

  Altijd dichtbij & praktisch

  E-learning betekent online leren, oftewel je hebt altijd je lesstof in de buurt. Je kunt op zowel je computer, tablet als mobiel aan de slag met je studie. Dat is makkelijk!

  Webinars & contactdagen

  De praktijk komt aan bod door middel van webinars en contactdagen waar dieper op bepaalde thema's, lesstof en vragen ingegaan kan worden.