Over de homeopathie opleiding

Introductiecursus Homeopathische Verloskunde

🎉 Al 40 jaar een begrip Nederland 🎉

Maak kennis met de mogelijkheden van Homeopathische Verloskunde

Waarom?

Toenemende belangstelling van verloskundigen voor de inzet van homeopathie rondom de zwangerschap, bevalling en kraamtijd maakt dat onze opleiding, post-HBO  en CPION geaccrediteerd, een volwaardige studie is voor verloskundigen die hen na diplomering in staat stelt zelfstandig te functioneren als professioneel homeopathisch verloskundige.

Daarnaast verkiezen steeds meer aanstaande ouders een natuurlijke begeleiding rondom de zwangerschap, bevalling en kraamtijd naast of in plaats van de reguliere medische benadering. Homeopathisch opgeleide verloskundigen kunnen hierin voorzien doordat zij een breed scala van klachten tijdens de zwangerschap, bevalling en kraambed veilig en zonder bijwerkingen met homeopathische middelen kunnen begeleiden. Met als doel een natuurlijke gezondheid voor moeder en kind.

De introductieavonden zijn een inleiding op deze studie zodat je weet wat je mag verwachten. Vanzelfsprekend kunnen je vragen ook beantwoord worden.

Voor wie?

Voor verloskundigen die meer willen weten over een natuurlijke en veilige begeleiding met homeopathie tijdens zwangerschap, bevalling en kraamtijd. Je leert wat homeopathie inhoudt en wat het kan betekenen voor jouw verloskundige praktijk.

Wat?

Een interactieve presentatie over:
- De werkzaamheid en toepassing van homeopathie
- Inleiding in het werken volgens de ziekteclassificatie filosofie
- Kennismaken met de Materica Medica (homeopathische middelenleer)
- Structuur van de opleiding

Introductieavond volgen

Data: 1 mei of 5 juni 2024
Tijd: 19.00-21.30 uur (via een toegestuurde Zoomlink)
Kosten: €100 (bij aanmelding tot de opleiding worden dit in mindering gebracht op het collegegeld)

Aanmelden