Proefles

De eerste stap over de drempel op weg naar een andere toekomst in de zorg, jouw nieuwe opleiding!

Volgens Samuel Hahnemann

Onze vijfjarige HBO-opleiding in de Klassieke Homeopathie leidt je op tot zelfstandig homeopaat met een eigen praktijk of tot deelnemer in een groepspraktijk, inclusief erkenning door de zorgverzekeraars. Wie kiest voor de Homeopathie Academie Nederland, de HAN, kiest voor homeopathie op basis van de oorspronkelijke natuurwetenschappelijke uitgangspunten van Samuel Hahnemann binnen een Blended Learning traject gebaseerd op een modern modulair onderwijssysteem.

"Mach es nach aber mach es genau nach" was het niet mis te verstane paradigma van Hahnemann destijds. En dát doen we!

Zelfstudie

Veel zelfstudie in samenwerking met je studiecoach, je werkgroep, onze coördinator en alles wat er binnen de lessen aangeboden wordt. Dat scheelt veel reistijd en dus studietijd! Geënthousiasmeerd word je tijdens de inspirerende thuisstudie-uren maar ook zeker op de studiecontactdagen één keer per maand.

Kom een dag meekijken

Zin om zo’n dag te volgen? Op dit moment is er nog geen volgende proefles gepland. Wil je dat wij je laten weten als een nieuwe proefles gepland is, vul dan onderstaand formulier in en we houden je op de hoogte.

Aanmelden proefles

We ontvangen je graag binnenkort op een proefles, zodat je zelf een lesdag aan de Homeopathie Academie Nederland kunt ervaren. Vul onderstaand formulier in en we houden je op de hoogte.