Proefles

De eerste stap over de drempel op weg naar een andere toekomst in de zorg, jouw nieuwe opleiding!

Volgens Samuel Hahnemann

Onze vijfjarige HBO-opleiding in de Klassieke Homeopathie leidt je op tot zelfstandig homeopaat met een eigen praktijk of tot deelnemer in een groepspraktijk, inclusief erkenning door de zorgverzekeraars. Wie kiest voor de Homeopathie Academie Nederland, de HAN, kiest voor homeopathie op basis van de oorspronkelijke natuurwetenschappelijke uitgangspunten van Samuel Hahnemann binnen een Blended Learning traject gebaseerd op een modern modulair onderwijssysteem.

"Mach es nach aber mach es genau nach" was het niet mis te verstane paradigma van Hahnemann destijds. En dát doen we!

Zelfstudie

Veel zelfstudie in samenwerking met je studiecoach, je werkgroep, onze coördinator en alles wat er binnen de lessen aangeboden wordt. Dat scheelt veel reistijd en dus studietijd! Geënthousiasmeerd word je tijdens de inspirerende thuisstudie-uren maar ook zeker op de studiecontactdagen één keer per maand.

Kom een dag meekijken

Zin om zo’n dag te volgen? Dat kan op zaterdag 9 juni 2018 a.s. van 10-14 uur aan de Homeopathie Academie Nederland in Almelo. Op deze dag krijg je een uitgebreid beeld over hoe de lessen gegeven worden. Aanmelden voor deze proeflesdag kan via onderstaand formulier.

Aanmelden proefles

We ontvangen je graag op de proefles op 9 juni 2018, zodat je zelf een lesdag aan de Homeopathie Academie Nederland kunt ervaren. Je kunt je aanmelden via dit formulier.