Over de homeopathie opleiding

Open Dag & Proefles

De eerste stap over de drempel op weg naar een andere toekomst in de zorg, jouw nieuwe opleiding!

Volgens Samuel Hahnemann

Onze vijfjarige homeopathie opleiding op Hbo-niveau leidt je op tot zelfstandig klassiek homeopaat met een eigen praktijk of tot deelnemer in een groepspraktijk, inclusief erkenning door de zorgverzekeraars. Wie kiest voor de opleiding homeopathie aan de Homeopathie Academie Nederland, de HAN, kiest voor homeopathie op basis van de oorspronkelijke natuurwetenschappelijke uitgangspunten van Samuel Hahnemann binnen een Blended Learning traject gebaseerd op een modern modulair onderwijssysteem.

"Mach es nach aber mach es genau nach" was het niet mis te verstane paradigma van Hahnemann destijds. En dát doen we!

Zelfstudie

Veel zelfstudie in samenwerking met je studiecoach, je werkgroep, onze coördinator en alles wat er binnen de lessen aangeboden wordt. Dat scheelt veel reistijd en dus studietijd! Geënthousiasmeerd word je tijdens de inspirerende thuisstudie-uren maar ook zeker op de studiecontactdagen één keer per maand.

Kom een dag meekijken

Zin om zo’n dag te volgen? Kom dan naar een proefles op onze locatie in Almelo. Je kunt dan zelf ervaren hoe studeren aan de Homeopathie Academie werkt. Op dit moment staat er geen proefles gepland. Wil je geïnformeerd worden als er een volgende proefles gepland is, vul dan onderstaand formulier in en we houden je op de hoogte!

Aanmelden

Open dag / Proefles

We ontvangen je graag binnenkort op een Open Dag / Proefles, zodat je zelf een lesdag aan de Homeopathie Academie Nederland kunt ervaren. Vul onderstaand formulier in om je aan te melden of om op de hoogte te blijven van toekomstige Open Dagen en proeflessen.